Metsän aika A5 kalenteri 2019

Metsän aika A5 kalenteri 2019
Metsän aika A5 kalenteri

Metsän aika -kalenteri

Vuoden 2019 kalenteri on myyty loppuun. Me tekijät kiitämme lämpimästi asiakkaitamme. Olemme iloisia hyvästä palautteesta ja innokkaasta vastaanotosta, jonka kalenteri on saanut. Vuoden 2020 -kalenterin ennakkomyynti alkaa syyskuussa 2019.

Tyylikäs ja toimiva viikkokalenteri – pidä pöydällä tai ota mukaan

 • Koko A5, kierresidottu
 • Selkeät viikkoaukeamat tammikuu–joulukuu
 • Suunniteltu ja painettu Suomessa
 • Painettu ympäristösertifioidulle mattapaperille
 • Nimipäivät, juhlapyhät, kellonajat 8–20 sekä muistiinpanotilaa
 • Metsäaiheisia Taina Kaarton taidevalokuvia, joiden yhteydessä Riitta Suomisen runoja ja viikkoaukeamilla aforismeja
 • Kansissa soft touch -mattalaminointi ja hopeinen foliopainatus
 • Takana säilytystasku
 • Loppuosassa tilaa muistiinpanoille
 • Neljä irtirepäistävää huoneentaulua, joissa metsäaiheinen kuva ja aforismi
 • Kätevä kalenteri omaan käyttöön tai yksilöllinen lahjaidea

Metsän aika kalenteri 2019 A5

Aina ei metsään pääse silloin kuin haluaisi

Metsän aika on omanlaistaan: levollista ja samalla voimaannuttavaa. Luonnossa ajantaju häviää ja olo virkistyy. Metsäkylpy-termi tunnetaan kaikkialla maailmassa. Parhaimmillaan käynti metsässä virkistää mielen ja ruumiin kuin ylellinen kylpyhetki. Nyt pääset puunrunkojen keskelle kalenteria selaamalla.

Hengähdyshetki arkisen kiireen lomassa

Metsän aika -kalenteri erottuu edukseen tavanomaisesta pöytäkalenterista. Se mittaa aikaa, mutta myös kestää aikaa. Jokainen kuukausi alkaa aukeamalla, jossa on uniikki taidevalokuva ja ajatuksella luotu runo. Kalenteri kokonaisuudessaan on harmonisesti ja huolella taitettu, ja jokaisella viikkoaukeamalla on oma aforisminsa sekä pieni graafinen kuvitus. Kalenteri johtaa sinut lepohetkelle metsän siimekseen.

Luonto loi kalenterin

Idea kalenterista syntyi, kun graafinen suunnittelija Maarit Soini ja kirjoittaja Riitta Suominen pohtivat molempia innostavaa yhteisprojektia. Luonto on ollut aina molemmille lähellä sydäntä, ja hyvän viikkokalenterin tärkeydestä molemmat olivat samaa mieltä. Kahden naisen ajatushautomo päätyi selkeään, mutta kauniiseen, metsäteemaiseen pöytäkalenteriin. Kuvittajaksi pyydettiin Taina Kaarto, jonka taianomaisia luontokuvia he olivat jo pitkään seuranneet Instagramissa.

Metsän aika kalenteri 2019

Vastaa