Metsän aika A5 kalenteri 2019

Metsän aika A5 kalenteri 2019
Metsän aika A5 kalenteri 2019

Metsän aika -kalenteri 2019

Kalenteripainos on myyty loppuun. Me tekijät kiitämme lämpimästi asiakkaitamme. Olemme todella iloisia hyvästä palautteesta ja innokkaasta vastaanotosta, jonka kalenteri on saanut. Onnellista, metsäntuoksuista vuotta 2019!

Tyylikäs ja toimiva viikkokalenteri – pidä pöydällä tai ota mukaan

 • Koko A5, kierresidottu
 • Selkeät viikkoaukeamat tammikuu-joulukuu 2019
 • Suunniteltu ja painettu Suomessa
 • Painettu ympäristösertifioidulle mattapaperille
 • Nimipäivät, juhlapyhät, kellonajat 8-20 sekä muistiinpanotilaa
 • Metsäaiheisia Taina Kaarton taidevalokuvia, joiden yhteydessä Riitta Suomisen runoja ja viikkoaukeamilla aforismeja
 • Kansissa soft touch -mattalaminointi ja hopeinen foliopainatus
 • Takasisäkannessa säilytystasku
 • Kuluvan viikon osoittava merkkinauha
 • Loppuosassa tilaa muistiinpanoille
 • Neljä irtirepäistävää huoneentaulua, joissa metsäaiheinen kuva sekä aforismi

Kätevä kalenteri omaan käyttöön tai yksilöllinen lahjaidea. 

Metsän aika kalenteri 2019 A5

Aina ei metsään pääse silloin kuin haluaisi

Metsän aika on omanlaistaan: levollista ja samalla voimaannuttavaa. Luonnossa ajantaju häviää ja olo virkistyy. Metsäkylpy-termi tunnetaan kaikkialla maailmassa. Parhaimmillaan käynti metsässä virkistääkin mielen ja ruumiin kuin ylellinen kylpyhetki. Nyt pääset puunrunkojen keskelle kalenteria selaamalla.

Idea kalenterista syntyi, kun graafinen suunnittelija Maarit Soini ja kirjoittaja Riitta Suominen pohtivat molempia innostavaa yhteisprojektia. Luonto on ollut aina molemmille lähellä sydäntä, ja hyvän viikkokalenterin tärkeydestä molemmat olivat samaa mieltä. Kahden naisen ajatushautomo päätyi metsäteemaiseen pöytäkalenteriin. Kuvittajaksi he pyysivät Taina Kaartoa, jonka taianomaisia luontokuvia he olivat jo pitkään seuranneet Instagramissa.

Hengähdyshetki arkisen kiireen lomassa

Metsän aika -kalenteri 2019 poikkeaa ja erottuu edukseen tavanomaisesta pöytäkalenterista. Se mittaa aikaa, mutta myös kestää aikaa. Jokainen kuukausi alkaa aukeamalla, jossa on  uniikki taidevalokuva ja ajatuksella luotu runo. Kalenteri kokonaisuudessaan on harmonisesti ja huolella taitettu, ja jokaisella viikkoaukeamalla on oma aforisminsa sekä pieni graafinen kuvitus. Halutessasi kalenterisi johtaa sinut lepohetkelle metsän siimekseen.

Metsän aika kalenteri 2019

Vastaa