Lahja luonnolle

Metsän aika kalenteri 2022 lahjoitus luonnolle

Lahjoitamme osan Metsän aika -kalenterin myynnin tuotosta luonnolle. Vuonna 2020 lahjoitimme 350 € Suomen luonnonsuojeluliiton tärkeään toimintaan Suomen metsien hyväksi. Näin tulemme tekemään myös jatkossa. Kiitos asiakkaillemme. Jos haluat tehdä lahjoituksen Suomen metsille, tee se tästä. Pidetään huolta rakkaista, puhtaista metsistämme!

lue lisää

Kalenterin tekijät

Riitta Suominen – runot ja aforismit Olen sanallistaja: ajattelija ja kirjoittaja. Kirjoitan työkseni ja huvikseni ja olen julkaissut runokokoelman Kide vuonna 2020. Aforismejani on palkittu useissa kilpailuissa.  Olen lounaissuomalainen. Minulla on juuret ja koti paikallisessa isänmaassa, sen metsissä ja pelloissa, rantamailla ja kallioilla. Siivet olen saanut äitini suvulta Karjalan koivikoista…

lue lisää

Huoneentaulut

Metsän aika 2020 huoneentaulu

Kalenterista löytyy kolme A5-kokoista irti repäistävää, uniikkia huoneentaulua, joilla voit piristää työpistettäsi tai kiinnittää ne vaikka jääkaapin oveen. Elämänmakuiset mietelauseet muistuttavat oikeista asioista, ja kauniit valokuvat vievät lumoavaan luontoon.

lue lisää