Ale!

Powerful jauhedeodorantti

28,00 

Ehkäisee hienhajua. Tasapainottaa kainaloiden ihoa. Herkkä ja normaali iho. Myös lapsille ja miehille. Soodaton. Alumiiniton. Metsäuutetta. Hajusteeton.

Varasto loppu

Kuvaus

Nordic Natural Beauty Awards 2021 -kilpailun voittajaehdokas!

Todella riittoisa (jopa 3kk) jauhedeo hillitsemään hienhajua! Powerful auttaa pysymään raikkaana ihoa ärsyttämättä – ilman alumiinia ja soodaa. Hajusteeton jauhedeodorantti sopii herkälle sekä normaalille iholle sekä lapsille ja miehille. Se hillitsee hienhajua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa. Monikäyttöistä jauhedeodoranttia voi laittaa talkin tapaan myös jalkoihin tai rintojen väliin eli hyvästi tissihiki!

Innovatiivinen deodorantti sisältää Suomessa kehitettyä Re-Connecting Nature™ -metsämikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja edistää yhteyttä luontoon – kuin metsäkylpy sisätiloissa!

100 % luonnollinen Powerful sisältää myös kauraa, kaoliinisavea, ohratärkkelystä sekä sinkkilaktaattia ja magnesiumia. Kauran aminohapot rauhoittavat ihoa. Savi imee itseensä kosteutta. Ohratärkkelys tekee tuotteesta helposti levittyvän. Sinkkilaktaatti ja magnesium hillitsevät hienhajua erittävien bakteerien kasvua. Deodorantissa ei ole öljyjä joten vältyt vaatteiden öljytahroilta!

Kaikki Luonkosin käsintehdyt deodorantit ovat vegaanisia. Niissä ei ole vettä, säilöntäaineita, palmuöljyä eikä mikromuoveja. Luonkosin periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

Deodorantin riittoisuus noin 3 kk / 50 g.

Lisätiedot

Paino 0,300 kg (kilogramma)

Käyttöohjeet

1. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara.
2. Sekoita seos sormella tasaiseksi.
3. Levitä deodoranttia kainaloihin tai kuivana jauheena suoraan iholle.

Vain ulkoiseen käyttöön. Deodorantin riittoisuus noin 3 kk. Säilyvyys avaamisesta 12 kk ja valmistuksesta 36 kk.