Kalenterin tekijät

Pirkko Soininen – runot ja aforismit

Runot ja aforismit Metsän aika -kalenteriin 2023 on kirjoittanut runoilija ja kirjailija Pirkko Soininen, joka voitti Runo-Kaarinan teoksellaan Murretut päivät ja on sittemmin julkaissut runokirjoja ja useita romaaneja. ”Metsä on minun kirjoituskammioni ja meditointisalini, siellä sanoilla on rauha kasvaa.

Pirkko Soininen, runot. Kuva: Mikael Soininen

Anni Puhakka – valokuvat

Anni Puhakka on Varsinais-Suomessa asuva yrittäjä, jolla on metsätila Itä-Suomessa. Metsä antaa ihmiselle lohtua ja tilaa rauhoittua. Anni kuvaa lähes aina luonnossa ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. ”Välillä varhaisena aamuna odotan kannolla istuen täydellistä hetkeä. Kerran kanssani aamukahvihetkeen liittyi rusakko ja hirvi. Siinä yhdessä tervehdittiin tulevaa päivää, jonka jälkeen jatkoimme omille teillemme.”

Anni Puhakka, kalenterin valokuvat

Milla Säteri – taitto

Milla Säteri on graafinen suunnittelija, yrittäjä (Mainostoimisto Magia) ja pitkän linjan graafikko. Mieli lepää ja kiireet unohtuvat metsässä kävellessä.

Milla Säteri, taittaja

Elina Malmi – taitto ja kuvitukset

Elina Malmi on kuvittaja, graafinen suunnittelija ja yrittäjä. Elina on työskennellyt useiden vuosien ajan mainos- ja viestintätoimistoissa, kunnes 2018 perusti oman graafisen alan yrityksen Graafmeen. Metsässä on aikaa ajatella, kävelyt koiran kanssa metsän tuoksuja tuoksutellen kantavat pitkälle syksyyn.

Elina Malmi – kuvittaja ja graafikko

Metsän ajan ”äidit”

Riitta Suominen (Sanallistaja) ja Maarit Soini (Walkia Design) loivat Metsän aika -kalenterin, joka on jo useamman vuoden ajan ilahduttanut monia satoja kalenterin käyttäjiä. Vuoden 2023 -kalenteri noudattaa samaa tuttua linjaa kuin aiempinakin vuosina – vain tekijät vaihtuivat.